Bruidskapsel in Groningen?

Het is eindelijk zover. De grote dag staat voor de deur! Er dient een hele hoop geregeld te worden. Van locatie tot fotograaf en van catering tot de gastenlijst. Naast dit allemaal moet er natuurlijk ook nog iemand gevonden worden die het bruidskapsel en bruidsmake-up perfect kan verzorgen. Het is immers jouw grote dag! 

Ben je op zoek naar een goede bruiskapper in Groningen? Geen zorgen. Wij van Petra’s HAAR Familie helpen al jaren bruiden aan een prachtig bruidskapsel in Groningen. Omdat een bruidskapsel maatwerk is, gaan wij graag eerst in gesprek met je. Hierin bespreken wij al je wensen en ideeën. Benieuwd naar de talloze mogelijkheden? Neem nu contact op en we plannen een kennismaking in!

Bruidskapsel

De beste bruidskapper in Groningen en omstreken

Wanneer je gaat trouwen dan wil je natuurlijk dat alles klopt van top tot teen. Dit beseffen wij als geen ander. Het is dan ook een hele eer voor ons om onze klanten te mogen helpen bij deze fantastische dag. Bij Petra’s HAR Familie kun je voor zowel het bruidskapsel als bruids make-up terecht. We kunnen je verzekeren, je bent in goede handen bij misschien wel de beste bruidsstyliste van Groningen! We werken enkel en alleen met de beste producten, technieken en natuurlijk geschoolde kappers, zo hebben wij o.a. de cursussen van de wereldberoemde bruidsstyliste Handiri succesvol doorlopen! Kortom, alles wat nodig is om een prachtig bruidskapsel te verzorgen!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Dankzij de jarenlange ervaring van Petra’s HAAR Familie in bruidskapsels is eigenlijk niks te veel gevraagd. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Opsteken, half opsteken, invlechten, los, vast, gecombineerd, met decoraties of sluier. Wat het ook is, wij helpen je graag verder met je droom bruidskapsel in Groningen. Weet je nog niet helemaal goed hoe je het wilt? Geen probleem! 

Het is ook niet makkelijk. Daarom helpen wij je graag met professioneel advies. Samen komen we tot het bruidskapsel wat je altijd al had willen hebben. Onze bruidskappers weten precies wat er nodig is om te zorgen voor een bruidskapsel dat er prachtig uitziet en ook nog eens de hele dag en avond blijft zitten. Zo kun jij je volle aandacht op je bruiloft richten!

Welk bruidskapsel bij welke trouwjurk?

Ideeën of inspiratie nodig voor jouw bruidskapsel? Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze. Het haar kan jouw look namelijk helemaal afmaken of breken. Het eerste om naar te kijken is wat de locatie van de bruiloft is en wat het tijdstip is. Is het namelijk overdag? Dan zal de stijl er erg anders uitzien dan in de avond. Zo kun je overdag voor het haar half los gaan en in de avond je haar laten opsteken of vlechten. 

Daarnaast moet je bruidskapsel natuurlijk matchen met je trouwjurk. Heb je bijvoorbeeld een erg opvallende jurk? Dan kun je misschien kiezen voor een iets minder opvallend bruidskapsel. Wat het ook is, met een goede voorbereiding komt het altijd goed. Wij adviseren je graag! Meer lezen over welk bruidskapsel bij welke trouwjurk past?

Bruid

Tarieven bruidskapsel en make-up in Groningen

Benieuwd naar onze tarieven? Hieronder vind je een handig overzicht van onze prijslijst per behandeling. 

Over Petra’s HAAR Familie

Petra’s HAAR Familie is een erg gezellige en sfeervolle kapperszaak gelegen aan het Linnaeusplein 1, dichtbij het centrum van Groningen. Petra Veeninga is in 2016 begonnen met haar eigen zaak in Groningen na 36 jaar ervaring in de kapperswereld. Met haar dochter verzorgt zij van dinsdag t/m zaterdag de haren van klanten in en rondom Groningen. Petra’s HAAR Familie is gespecialiseerd in bruidskapsels en bruidsmake-up in Groningen, maar daarnaast kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een groot aanbod aan verschillende behandelingen.  Meer weten over Petra’s HAAR Familie? Lees nu meer over misschien wel de beste kapper van Groningen!

Bruidskapsel

Op zoek naar het perfecte bruidskapsel in Groningen?

Het maken van bruidskapsels blijft enorm bijzonder. Op foto’s en video’s wordt het bruidskapsel vereeuwigd en dat is voor ons een hele eer. Bij ons krijgt jouw bruidskapsel dan ook de aandacht die het verdient. Ben je dus op zoek naar een bruidskapper en bruidsstyliste in Groningen? Neem een kijkje tussen ons portfolio en neem contact op. Wij helpen je graag aan jouw perfecte bruidskapsel in Groningen!