Dameskapper in Groningen

Ben je op zoek naar een goede en gezellige dameskapper in Groningen? Aan het Linnaeusplein 1, dichtbij het centrum, vind je de beste dameskapper van Groningen. De kappers van Petra’s HAAR Familie helpen je graag aan een prachtig kapsel. In onze kapsalon kun je een fijne sfeer verwachten, professioneel advies en niet te vergeten een kapsel om trots op te zijn.

Al vanaf € 19,- kun je je haar laten knippen bij Petra’s Haar Familie. Wij zijn gespecialiseerd in vele knipstijlen en knippen dames van alle leeftijden. Jouw haar laten knippen door een goede dameskapper? Maak nu online een afspraak, neem contact op of kom gezellig langs, ook zonder afspraak!

Krullen brons lang

Haar laten knippen door goede dameskapper?

Wanneer je jouw haar laat knippen door Petra’s HAAR Familie ben je verzekert van kwaliteit. Dat garanderen wij je. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste certificaten en specialisaties om elk dameskapsel te laten stralen. Niet alleen tijdens de knipbeurt staan wij voor je klaar, ook na de knipbeurt adviseren wij je graag over de verzorging en haarproducten.

De dameskapper in Groningen die zich blijft ontwikkelen

Bij ons staat de klant altijd centraal. We nemen dan ook graag de tijd voor onze klanten. Een verzorgde knipbeurt tot in de puntjes. Wij willen graag de beste dameskapper van Groningen zijn, dan moet je je natuurlijk ook zo gedragen. Het is dus zaak om onze diensten continu te verbeteren. Dit doen wij door ons personeel tijdig te scholen op het gebied van de nieuwste technieken en trends. Zo blijven wij altijd up-to-date. Ook maken wij alleen maar gebruik van de beste haarproducten. Nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio of bekijk onze reviews.

Krullen knippen certificaal

Verschillende behandelingen voor vrouwen

Bij Petra’s HAAR Familie kun je terecht voor een breed aanbod aan behandelingen voor vrouwen. Zo kun je bij ons terecht voor:

Heeft u kinderen die u ook graag had willen laten knippen? Dat kan! Petra’s HAAR Familie is een gespecialiseerde kinderkapper

Dameskapper in Groningen met én zonder afspraak

Wij vinden het belangrijk om klaar te staan voor elke klant. Bij onze dameskapsalon kun je dan ook terecht met én zonder afspraak. Als je zeker wilt zijn van een dag en tijd dan kun je heel eenvoudig online een afspraak maken of bellen. Heb je plotseling zin om naar de kapper te gaan of ben je vergeten een afspraak te maken? Geen probleem! Je kunt bij Petra’s HAAR Familie ook zonder afspraak binnenlopen. 

Waarom kiezen voor Petra’s HAAR Familie?

Benieuwd waarom wij de beste vrouwenkapper van Groningen zijn?

  • Wij nemen de tijd voor je
  • In bezit van alle benodigde officiële certificaten
  • Wij werken alleen met de beste haarproducten
  • Wij scholen onze kappers altijd bij m.b.t. de nieuwste technieken en trends
  • Gemakkelijk online reserveren
  • Vriendelijk personeel dat je voorziet van professioneel advies én een prachtig kapsel
  • Wij zijn een betaalbare dameskapper in Groningen
  • Sfeervolle kapsalon met aandacht voor de klant
Kapsalon Groningen

Prijslijst dameskapper Groningen

Benieuwd naar onze tarieven? Hieronder vind je een handig overzicht van onze prijslijst per behandeling. 

Over Petra’s HAAR Familie

Petra’s HAAR Familie is een gezellige en sfeervolle kapperszaak gelegen aan het Linnaeusplein 1, nabij het centrum van Groningen. Eigenares Petra Veeninga is in 2016 begonnen met haar zaak in Groningen na 36 jaar ervaring in de kapperswereld. Samen met haar dochter verzorgt zij van dinsdag tot en met zaterdag de haren van klanten in en rondom Groningen. Bij Petra’s HAAR Familie kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een groot aanbod aan verschillende behandelingen. Meer weten over Petra’s HAAR Familie? Lees nu meer over misschien wel de beste kapper van Groningen!

Lang blond

Dameskapper in Groningen? Maak direct een afspraak!

Jouw haar laten knippen door de beste dameskapper van Groningen? Bij Petra’s HAAR Familie is jouw haar in goede handen, wat je wensen ook zijn. Of je het nu wilt laten knippen, kleuren of krullen. Niks is ons te gek. Dankzij de jarenlange ervaring van het personeel en vele tevreden klanten is Petra’s HAAR Familie dé plek voor jouw haar.

Maak direct een online afspraak, neem contact op of kom gezellig langs. Van trendy tot klassiek en van jong tot oud. Iedereen is welkom bij de leukste dameskapper van Groningen!