Haar laten verven in Groningen?

Wil je je haar laten verven of kleuren in Groningen? Wij zijn gespecialiseerd in een breed arsenaal aan verschillende kleurtechnieken voor zowel krullend haar als steil haar.

 Ben je dus op zoek naar een kapper die jouw haar kan kleuren of verven op een professionele manier? Laat dan je haar kleuren of verven bij de kleuringsspecialisten van Petra’s HAAR Familie. 

Bij ons kun je een gezellige sfeer verwachten, professioneel advies en bovenal een prachtig geverfd kapsel. Maak online een afspraak, neem contact op of kom gezellig langs in onze kapsalon aan het Linnaeusplein 1, nabij het centrum van Groningen.

Krullen knippen

Eindeloze kleurmogelijkheden bij Petra’s HAAR Familie

Als je het over haar kleuren hebt, dan zijn er onwijs veel verschillende kleurtechnieken. Gelukkig is het personeel van Petra’s HAAR Familie gespecialiseerd in het haar kleuren en zijn de mogelijkheden dus eindeloos. Zo kun je bij ons terecht voor o.a.:

 • Partial highlights
 • Half highlights
 • Full highlights-/ lowlights
 • Coupe de soleil
 • Uitgroei
 • En nog veel meer!
 

Zoals je ziet zijn er aardig wat verschillende technieken en dan hebben we het nog niet eens over Ecaille, Balayage, Ombre, Dip dye, Bronde of Babylights gehad! Welke techniek het ook is, bij Petra’s HAAR Familie ben je aan het juiste adres voor het laten verven of kleuren van je haar.

Haarsalon

Kleurshampoo's op maat met onze eigen colorbar

In onze salon vind je ook onze eigen colorbar. Hier maken wij kleurshampoo’s op maat. Met onze eigen kleurshampoo’s bieden wij garantie op kwaliteit en loopt de kleur minder snel terug. Wanneer je je haar laat kleuren bij Petra’s HAAR Familie ben je verzekert van kwaliteit!

Wij werken met de beste kleurproducten

Wanneer je je haar laat kleuren is het gebruik van goede haarproducten enorm belangrijk voor het herstel en behoud van je nieuwe haarkleur. Wij van Petra’s HAAR Familie werken daarom enkel en alleen met de beste haarproducten. Zo werken wij o.a. met plantaardige producten als Jean Paul Myné en nog veel meer. Bij Petra’s HAAR Familie is jouw gekleurde haar in veilige handen. 

Jean-Paul-Myne

Verschil tussen haar verven en haar kleuren

Soms worden de termen ”haar verven” en ”haar kleuren” wel eens door elkaar gebruikt. Ben je benieuwd naar het verschil tussen verven en kleuren? Wij leggen je het graag even uit. 

Bij het verven van het haar is de kleur blijvend en kies je dus in feite voor een kleur voor langere tijd. Na een tijdje zal het haar uitgroeien, waardoor je de kleur weer opnieuw moet verven op de uitgroei.

Een kleurspoeling daarentegen is van tijdelijke aard en ligt weer meer op de buitenkant van het haar. Wanneer je je haar wast, verdwijnt er telkens wat van de kleurspoeling.

Waarom kiezen voor ons?

Wanneer je je haar wilt laten verven of kleuren in Groningen dan kun je terecht bij aardig wat kappers. De ene net wat beter dan de andere. Maar waarom zou je dan voor ons moeten kiezen? Dat leggen we je uit!

 • Wij nemen graag de tijd voor onze klanten
 • In bezit van alle benodigde officiële certificaten
 • Wij werken alleen met de beste haarproducten
 • Wij scholen onze kappers altijd bij m.b.t. de nieuwste kleurtechnieken en kleurtrends
 • Gemakkelijk online reserveren
 • Vriendelijk personeel dat je voorziet van professioneel advies én een geweldig kapsel
 • Wij zijn een betaalbare kapper in Groningen
 • Sfeervolle kapsalon met aandacht voor de klant

Haar laten kleuren? 9 tips voor het behouden van je nieuwe haarkleur

Wanneer je je haar laat kleuren dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je nieuwe haarkleur. Met onze 9 tips behoud jij je kleur en blijft je haar langer mooi!

 1. Was je haar na een kleuring niet voor 24 uur
 2. Verzorg je haar met speciale producten voor gekleurd haar
 3. Gebruik eens een kleuropfrisser
 4. Kom na drie weken eens terug voor een tonerbehandeling
 5. Gebruik één keer per week een haarmasker na het wassen van je haar
 6. Föhn, stijl of krul je haar niet te heet
 7. Heb je knopen? Borstel dit dan voor het wassen van je haar
 8. Gebruik liever geen anti-roos shampoo
 9. Spoel je haar goed na bijvoorbeeld het zwemmen

Heb je je haar laten kleuren? Gebruik dan bovenstaande 10 tips en we verzekeren je dat je nog lang kunt genieten van je nieuwe haarkleur!

Kapsalon Groningen

Prijzen haar kleuren Groningen

Benieuwd naar onze tarieven? Hieronder vind je een handig overzicht van onze prijslijst per behandeling. Wel zo handig dachten wij!

Over Petra’s HAAR Familie

Petra’s HAAR Familie is een gezellige en sfeervolle kapperszaak gelegen aan het Linnaeusplein 1, nabij het centrum van Groningen. Eigenares Petra Veeninga is in 2016 begonnen met haar zaak in Groningen na 36 jaar ervaring in de kapperswereld. Samen met haar dochter verzorgt zij van dinsdag tot en met zaterdag de haren van klanten in en rondom Groningen. Bij Petra’s HAAR Familie kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een groot aanbod aan verschillende behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor krullen knippenbruidskapsels, permanent, hair weaves, en kinderen knippen.  Meer weten over Petra’s HAAR Familie? Lees nu meer over misschien wel de beste kapper van Groningen!

Haar verven in Groningen? Neem contact op!

Zoek je een betrouwbare kapper voor het haar verven in Groningen? Zoek niet verder en laat je haar verven of kleuren door de kleurspecialisten van Petra’s HAAR Familie. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak en vele tevreden klanten is jouw haar bij ons in goede handen. Je haar laten kleuren in Groningen? Maak nu eenvoudig online een afspraak, neem contact op of kom gezellig langs in onze kapsalon aan het Linnaeusplein 1!