Hair weaves in Groningen?

Wil je lang en vol haar hebben, maar heb je geen zin om maandenlang te moeten wachten? Dan zijn hair weaves precies wat je zoekt. Met hair weaves kun je je eigen haar namelijk verlengen wat zorgt voor een prachtig natuurlijk resultaat. 

Wanneer hair weaves namelijk goed worden bevestigd is het niet te zien dat er extensions zijn gebruikt. Wil je hair weaves laten zetten in Groningen? Wij van Petra’s HAAR Familie zijn al jaar en dag gespecialiseerd in hair weaves en helpen je dan ook graag verder.

 Maak eenvoudig online een afspraak, neem contact of kom gezellig langs aan het Linnaeusplein 1, naast het centrum!

Hair weaves laten zetten door specialisten

Wanneer je hair weaves wilt laten zetten, dan wil je natuurlijk ook dat dit op een professionele manier wordt gedaan. Wij raden dan ook altijd aan om hair weaves te laten door specialisten. Wij van Petra’s HAAR Familie zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het zetten van hair weaves voor onze klanten uit Groningen. Zoek je dus een betrouwbare kapper voor je hair weaves? Wij helpen je graag verder op een professionele manier!

Wat zijn hair weaves?

Hair weaves worden steeds populairder, maar wat zijn het eigenlijk? Hairweaving, oftewel hair weaves, is een techniek om het haar te verlengen zonder het gebruik van hitte of speciale chemicaliën. In tegenstelling tot andere technieken voor het verlengen van haar, zijn hear weaves een super vriendelijke en veilige manier op toe te passen op het haar, mits het natuurlijk professioneel wordt geplaatst. 

Hair weaves kunnen bestaan uit echt haar en kunstmatig haar. Wij gebruiken voor onze hair weaves alleen echt haar,  omdat je met kunsthaar veel minder kunt. Het haar wordt door middel van een smal vlechtje in het eigen haar gevlochten en daar wordt de hair weave vervolgens aan vast genaaid. Hoeveel banen je nodig hebt is afhankelijk van of je een haarverlenging wilt of een haarverdikking.

Hoe lang gaan weaves mee?

Hoe lang hair weaves meegaan hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoe snel je haar groeit en hoe vaak je het wast. Over het algemeen groeit een weave uit en moet je na 4 tot 6 week het opnieuw omhoog laten plaatsen. Een groot voordeel van hair weaves is dat ze herbruikbaar zijn. Je kunt kiezen voor een verlenging of verdikking. Als je wilt verlengen heb je meer banen nodig.

Hoe verzorg je weaves?

Eigenlijk is de verzorging van hair weaves niet heel anders dan hoe je normaal haar verzorgt. Het is wel aan te raden om voorzichtig om te gaan met je hair weaves tijdens het wassen en drogen. Elke ochtend en avond je hair weaves borstelen helpen natuurlijk, mits je een goede borstel gebruikt die je haarschubben niet beschadigen. 

Je mag nooit met nat haar gaan slapen en goede verzorgingsproducten voor je weave gebruiken is heel belangrijk. Goed borstelen is heel belangrijk, anders komt de weave en je eigen haar in de knoop, daarom wordt een speciale borstel aangeraden waar je het goed mee kunt door borstelen.

Hair weaves vergoed door je verzekering

Heb je last van dun haar? Dan kan het zijn dat je recht hebt op vergoeding door je zorgverzekering. Medische haarproblemen worden namelijk vergoed door de basis verzekering. Wij van Petra’s HAAR Familie helpen je hier graag bij. Heb je vragen over de eventuele vergoeding? Neem contact op en we helpen je verder!

Waarom kiezen voor Petra’s HAAR Familie?

Benieuwd waarom wij misschien wel de beste kapper van Groningen zijn? Dat gaan we je uitleggen!

  • Wij nemen graag de tijd voor je
  • In bezit van alle benodigde officiële certificaten
  • Wij werken alleen met de beste kappers
  • Wij scholen onze kappers altijd bij m.b.t. de nieuwste technieken en trends
  • Gemakkelijk online reserveren
  • Vriendelijk personeel dat je voorziet van professioneel advies én een geweldig kapsel
  • Wij zijn een betaalbare kapper in Groningen
  • Sfeervolle kapsalon met aandacht voor de klant
Kapsalon Groningen

Tarieven hair weaves Groningen

Benieuwd naar onze tarieven? Hieronder vind je een handig overzicht van onze prijslijst per behandeling. Wel zo handig dachten wij!

Over ons

Petra’s HAAR Familie is een gezellige en sfeervolle kapperszaak gelegen aan het Linnaeusplein 1, dichtbij het centrum van Groningen. Eigenares Petra Veeninga is in 2016 begonnen met haar zaak in Groningen na 36 jaar ervaring in de kapperswereld. Samen met haar dochter verzorgt zij van dinsdag tot en met zaterdag de haren van klanten in en rondom Groningen. Bij Petra’s HAAR Familie kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een groot aanbod aan verschillende behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor krullen knippenbruidskapsels, permanenthaar verven en kinderen knippen.  Meer weten over Petra’s HAAR Familie? Lees nu meer over misschien wel de beste kapper van Groningen!

Hair weaves laten zetten in Groningen?

Op zoek naar een kapper die jouw hair weaves kan laten zetten in Groningen? Wij van Petra’s HAAR Familie helpen je graag verder. Al jaar en dag zetten wij hair weaves van hoge kwaliteit voor onze klanten in Groningen. Maak eenvoudig online een afspraak, neem contact op of kom gezellig langs in onze kapperszaak aan het Linnaeusplein 1. Hair weaves laten zetten in Groningen? Wij zorgen voor lang en vol haar!