Kapper in Groningen?
De totale look voor man en vrouw!

Dé leukste kapper van Groningen

Zoek je een goede kapper in Groningen? Je kunt stoppen met zoeken! Wij van Petra’s Haar Familie helpen je graag aan een prachtig kapsel en stoppen dan ook pas wanneer dit het geval is. Bij ons kun je een prettige sfeer verwachten, professioneel advies en bovenal een kapsel om trots op te zijn. Onze kapsalon is gelegen aan het Linnaeusplein 1, nabij het centrum van Groningen. 

Wij knippen zowel mannen als vrouwen, trendy als klassiek en jong en oud. Op zoek naar een kapper in Groningen? Maak eenvoudig een afspraak en kom gezellig langs. Wij zorgen voor goede koffie, warme thee of gewoon lekker wat water. Tot snel bij Petra’s Haar Familie. Dé leukste kapper van Groningen!

Krullen knippen

Kapsalon in Groningen waar jij als klant centraal staat

Bij ons staat de klant altijd centraal. We nemen dan ook graag de tijd voor onze klanten. Geen gehaast, maar een verzorgde knipbeurt die tot in de puntjes wordt verzorgd.  We geven je de aandacht die je verdient. Wanneer je een afspraak bij ons maakt horen we graag waarmee wij je kunnen helpen. Met een combinatie van jouw wensen en onze expertise zorgen wij voor het kapsel dat je altijd al had willen hebben. En dat tegen scherpe prijzen en met alle liefde. Naast een fantastische knipbeurt kun je bij ons ook altijd terecht voor persoonlijk advies. Twijfel je over een kapsel, vraag je je af welke producten écht werken of heb je andere vragen? Stel ze gerust en we gaan je verder helpen!

De kapper in Groningen die zich altijd wilt verbeteren

Wanneer je de beste kapper van Groningen wilt zijn, dan moet je je ook zo gedragen vinden wij. Om deze ambitie na te streven is het belangrijk om je als kapperszaak continu te verbeteren. Dit doen wij door ons personeel tijdig te scholen op het gebied van nieuwe technieken en nieuwe trends. Niet voor niets zijn wij dan ook al vijf jaar misschien wel de beste kapper in Groningen. Nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio of bekijk onze reviews. 

Onze behandelingen

Je kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan behandelingen voor zowel vrouwen, mannen en kinderen. Van een algemene knipbeurt tot speciale behandelingen, zoals bruidskapsels, krullen knippen, kleuren, permanent en herenstyling. Al onze behandelingen worden enkel en alleen uitgevoerd door professionele en gekwalificeerde kappers. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kunnen wij je kwaliteit garanderen. Benieuwd waar wij je mee kunnen helpen? Neem een kijkje tussen onze behandelingen, klik op de desbetreffende behandeling voor meer informatie en maak vandaag nog online een afspraak!

Waarom kiezen voor Petra’s Haar Familie?

Natuurlijk kun je kiezen voor onwijs veel andere kappers in Groningen. Waarom zou je dan precies voor ons moeten kiezen? Nou, dan gaan we je uitleggen! Benieuwd waarom wij misschien wel de beste kapper van Groningen zijn? 

  • Wij nemen graag de tijd voor je
  • Wij werken alleen met de beste kappers
  • Wij scholen onze kappers altijd bij m.b.t. de nieuwste technieken en trends
  • Gemakkelijk online reserveren
  • Vriendelijk personeel dat je voorziet van professioneel advies én een geweldig kapsel
  • Wij zijn een betaalbare kapper in Groningen
  • Sfeervolle kapsalon met aandacht voor de klant
Kapsalon Groningen

Prijslijst kapper Groningen

Benieuwd naar onze tarieven? Hieronder vind je een handig overzicht van onze prijslijst per behandeling. Wel zo handig dachten wij!

Over Petra’s Haar Familie

Petra’s Haar Familie is een gezellige en sfeervolle kapperszaak gelegen aan het Linnaeusplein 1, nabij het centrum van Groningen. Eigenares Petra Veeninga is in 2016 begonnen met haar zaak in Groningen na jarenlange ervaring in de kapperswereld. Samen met haar dochter verzorgt zij van dinsdag tot en met zaterdag de haren van klanten in en rondom Groningen. Bij Petra’s Haar Familie kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een groot aanbod aan verschillende behandelingen. Meer weten over Petra’s Haar Familie? Lees nu meer over misschien wel de beste kapper van Groningen!

Op zoek naar een goede kapsalon in Groningen?

Zoek je een goede kapper in Groningen? Bij Petra’s Haar Familie is jouw haar in goede handen. Dankzij de jarenlange ervaring van het personeel en vele tevreden klanten is Petra’s Haar Familie dé plek voor jouw haar. Maak nu eenvoudig online een afspraak of neem contact op.

We zien je graag terug in onze kapsalon aan het Linnaeusplein 1, dichtbij het centrum van Groningen. Van mannen tot vrouwen, trendy tot klassiek en van jong tot oud. Iedereen is welkom bij de gezelligste kapper van Groningen!