Kinderkapper in Groningen?

Vindt jouw kind het eng om naar de kapper te gaan of kan hij of zij niet stil zitten? Bij Petra’s HAAR Familie nemen wij graag de tijd voor jou en je kind. Ben je dus op zoek naar een fijne knipbeurt voor je kind? Maak dan direct een afspraak bij kinderkapper Petra’s Haar Familie in Groningen. Je kunt ons vinden aan het Linnaeusplein 1, dichtbij het centrum.

In onze kapsalon kun je een fijne sfeer verwachten, professioneel advies en een kindvriendelijke omgeving. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het knippen van kinderen van alle leeftijden. Het haar van je kind laten knippen door een goede kinderkapper? Maak nu online een afspraak, neem contact op of kom gezellig langs, ook zonder afspraak!

Petra's HAAR Familie

Jongens, meisjes en baby’s knippen

Bij onze kinderkappers kunnen zowel jongens, meisjes en baby’s terecht van alle leeftijden. Ons team heeft ruime ervaring met het knippen van jonge kinderen. Blijft je kind niet stil zitten of is hij of zij bang? Geen probleem. Wij zorgen voor een fijne knipbeurt en niet te vergeten een mooi en stoer kapsel!

Comfortabele en leuke knipbeurt

Bij ons kun je terecht voor alle haarstijlen. Wil je alleen de puntjes laten bijknippen, ga je voor leuke vlechtjes of toch een stoere scheiding? Als kinderkapper kunnen wij veel kapsels voor je zoontje of dichter knippen.

Wij werken zowel met als zonder afspraak. Bij ons ben je dus flexibel om langs te komen wanneer het jullie het beste uitkomt. Bij kinderkapper Petra’s HAAR Familie zorgen wij voor een comfortabele en leuke knipbeurt!

Waarom een gespecialiseerde kinderkapper?

Een kind knippen is nu eenmaal net wat anders dan het knippen van volwassenen. Kinderen zijn soms bang of hebben moeite met stilzitten. Dit kan voor een kapper lastig zijn, vooral zonder ervaring. Gelukkig is onze salon een gespecialiseerde kinderkapper. Wij nemen de tijd voor je kind en zorgen voor een fantastisch kapsel.

Waarom kiezen voor Petra’s HAAR Familie?

Benieuwd waarom wij de beste kinderkapper van Groningen zijn?

  • Wij nemen de tijd voor je kind
  • In bezit van alle benodigde officiële certificaten
  • Wij werken alleen met de beste kinderkappers
  • Wij scholen onze kappers altijd bij m.b.t. de nieuwste technieken en trends
  • Gemakkelijk online reserveren
  • Vriendelijk personeel dat je voorziet van professioneel advies én een stoer kapsel
  • Wij zijn een betaalbare krullenkapper in Groningen
  • Sfeervolle kapsalon met aandacht voor de klant

Prijslijst kinderkapper Groningen

Benieuwd naar onze tarieven? Hieronder vind je een handig overzicht van onze prijslijst per behandeling. 

Over Petra’s HAAR Familie

Petra’s HAAR Familie is een gezellige en sfeervolle kapperszaak gelegen aan het Linnaeusplein 1, nabij het centrum van Groningen. Eigenares Petra Veeninga is in 2016 begonnen met haar zaak in Groningen na 36 jaar ervaring in de kapperswereld. Samen met haar dochter verzorgt zij van dinsdag tot en met zaterdag de haren van klanten in en rondom Groningen. Bij Petra’s HAAR Familie kunnen zowel mannen, vrouwen als kinderen terecht voor een groot aanbod aan verschillende behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor bruidskapsels, permanent, hair weaves, haar verven en kinderen knippen.  Meer weten over Petra’s HAAR Familie? Lees nu meer over misschien wel de beste kapper van Groningen!

Kinderkapper Groningen

Comfortabele en leuke knipbeurt voor je kind? Reserveer direct

Op zoek naar een goede kinderkapper in Groningen? Bij Petra’s HAAR Familie is jouw kind in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei stijlen en technieken. Niks is ons dan ook te gek. Maak direct online een afspraak, neem contact op of kom gezellig langs bij misschien wel de beste kinderkapper van Groningen!