Krullen knippen in Groningen

Ben je op zoek naar een krullenkapper in Groningen? Aan het Linnaeusplein 1, naast het centrum, vind je de leukste kapper van Groningen die jou maar al te graag helpt met het knippen van je prachtige krullen. Bij Petra’s HAAR Familie kun je een fijne sfeer verwachten, professioneel advies en natuurlijk niet te vergeten een kapsel om trots op te zijn.

De kappers van Petra’s HAAR Familie zijn al jaren gespecialiseerd in het knippen en verzorgen van krullen in Groningen. Ben je dus op zoek naar een gespecialiseerde krullenkapper? Wij helpen je graag verder. Maak gemakkelijk online een afspraak, neem contact op of kom eens gezellig langs. De koffie, thee of water staat klaar voor je. We zien je graag terug bij dé krullenkapper van Groningen!

Krullen knippen

Dé beste krullenkapper van Groningen

Als je de beste kapper wilt zijn, dan moet je je ook zo gedragen vinden wij. Niet voor niets werken wij dan ook alleen maar met gekwalificeerd personeel, beschikken wij over alle benodigde officiële certificaten, de beste producten, nieuwste technieken en staan onze klanten centraal. We nemen graag de tijd voor onze klanten. Dus geen gehaast, maar een verzorgde knipbeurt. Wanneer je een afspraak bij ons hebt gemaakt horen we graag van je waarmee we je kunnen helpen. Samen met jouw wensen en onze expertise komen we tot prachtige krullen waar je trots op kunt zijn. Niet alleen tijdens de knipbeurt helpen we je, ook voorzien we je graag van persoonlijk advies. Zo kun je nog langer genieten van je krullende haren.

Wij werken met de beste producten

Als er één haartype is waarbij goede haarproducten echt belangrijk zijn en een groot verschil maken, dan is het wel krullend haar. Prachtige, gedefinieerde krullen gaan namelijk hand in hand met hydraterende shampoos, goede conditioners en crèmes. Wij als krullenspecialist weten dit als geen ander. Om deze reden werken wij dan ook met de beste producten voor krullend haar. 

Zo werken wij o.a. met echte A-merken als Bouclème, Curly Secret en nog veel meer. Deze merken richten zich speciaal op de behoefte van krullend haar en de problemen rondom het verzorgen. Krullend haar is nu eenmaal net wat anders dan andere haartypen en verdient dus speciale verzorging. Bij ons krijgen jouw krullen de aandacht en zorg die ze verdienen. 

Boucleme

Voor elk probleem een krullende oplossing

Mensen met krullen hebben nu eenmaal net wat andere problemen met hun haar dan mensen met bijvoorbeeld steil haar. Is jouw haar pluizig, moeilijk doorkambaar, zit er geen model in of weet je niet welke producten je moet gebruiken? Wij van Petra’s HAAR Familie helpen je van A tot Z aan prachtig krullend haar. Van knippen tot aan verzorging en advies!

Krullen knippen en verzorgen bij de krullenkapper van Groningen

Jouw krullen laten knippen en verzorgen in Groningen? We nodigen je graag uit aan het Linnaeusplein 1, dichtbij het centrum van Groningen. Het knippen van krullen vraagt om speciale en persoonlijke aandacht. Hiervan zijn wij ons bewust. Wil jij prachtige krullen? Laat dan je krullen knippen door Petra’s HAAR Familie! Maak een afspraak of neem contact op en we helpen je graag verder!

Waarom kiezen voor Petra’s HAAR Familie?

Benieuwd waarom wij de beste krullenkapper van Groningen zijn?

  • Wij nemen de tijd voor je
  • In bezit van alle benodigde officiële certificaten
  • Wij werken alleen met de beste krullenkappers
  • Wij scholen onze kappers altijd bij m.b.t. de nieuwste technieken en trends
  • Gemakkelijk online reserveren
  • Vriendelijk personeel dat je voorziet van professioneel advies én een prachtig krullend kapsel
  • Wij zijn een betaalbare krullenkapper in Groningen
  • Sfeervolle kapsalon met aandacht voor de klant
Kapsalon Groningen

Prijslijst krullenkapper Groningen

Benieuwd naar onze tarieven? Hieronder vind je een handig overzicht van onze prijslijst per behandeling. 

Over Petra’s HAAR Familie

Petra’s HAAR Familie is een gezellige en sfeervolle kapperszaak gelegen aan het Linnaeusplein 1, nabij het centrum van Groningen. Eigenares Petra Veeninga is in 2016 begonnen met haar zaak in Groningen na 36 jaar ervaring in de kapperswereld. Samen met haar dochter verzorgt zij van dinsdag tot en met zaterdag de haren van klanten in en rondom Groningen. Bij Petra’s HAAR Familie kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een groot aanbod aan verschillende behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor bruidskapsels, permanent, hair weaves, haar verven en kinderen knippen.  Meer weten over Petra’s HAAR Familie? Lees nu meer over misschien wel de beste kapper van Groningen!

Krullend haar laten knippen in Groningen? Maak nu een afspraak!

Jouw krullen laten knippen door echte specialisten? Bij Petra’s HAAR Familie zijn jouw krullen in goede handen. Dankzij onze jarenlange ervaring en vele tevreden klanten is onze kapsalon de plek voor het knippen van krullen. Maak eenvoudig online een afspraak of neem contact op. Krullend haar laten knippen? We zien je graag aan het Linnaeusplein 1, dichtbij het centrum van Groningen!