Permanent krullen Groningen
De totale look voor man en vrouw!

Permanent laten zetten in Groningen?

Heb je steil haar, maar wil je graag krullen? Het laten zetten van een permanent kan een ideale oplossing zijn! Al jaren permanenten wij haar voor zowel vrouwen als mannen in Groningen. Het eindresultaat? Een prachtig krullend kapsel.

Wil jij permanente krullen laten zetten in Groningen? Jouw haar is bij ons in goede handen! Maak eenvoudig online een afspraak, neem contact op of kom gezellig langs in onze kapsalon aan Linnaeusplein 1, dichtbij het centrum. Permanente krullen in Groningen? Petra’s HAAR Familie helpt je graag verder!

Wat is een permanent precies en hoe wordt het gezet?

Een permanent zorgt ervoor dat ook mensen met steil haar prachtige krullen kunnen hebben. Zo heb je elke dag mooi gekruld haar en hoef je niet urenlang de krultang te gebruiken. Tijdens het zetten van een permanent wordt er een permanent vloeistof in je haar gespoten die de zwavelverbindingen in je haarstructuur verbreekt. Dit zorgt vervolgens voor dat de haarstructuur omvormt wordt tot prachtige en natuurlijke krullen.

Hoe lang blijft een permanent zitten?

Hoe lang een permanent blijft zitten hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het type permanent. Zo heb je een grof permanent en een fijn permanent. Fijne krullen zijn over het algemeen iets kleiner dan grove krullen.  Een grof permanent blijft bijvoorbeeld iets minder langer zitten dan een fijn permanent. Gemiddeld gezien zal je toch wel minimaal 2 tot 4 maanden optimaal moeten kunnen genieten van je permanent. Houd er wel rekening mee dat je permanent in de loop van tijd steeds losser wordt en minder strak zal zitten. Als een permanent goed gezet is blijft hij voor altijd erin zitten en gaat het pas weg als het eraf wordt geknipt, maar zoals gezegd wordt het permanent na 2 tot 4 maanden wel losser en minder strak. 

Voor wie is een permanent geschikt?

In theorie is een permanent eigenlijk voor iedereen geschikt, zowel voor vrouwen als mannen! Mits je haar natuurlijk lang genoeg is om opgerold te worden. Of je nu halflang haar hebt of lang haar. Je kunt permanente krullen altijd overwegen. Je kunt zelf kiezen of je kleine fijne krulletjes wilt hebben of juist wat grovere krullen. Twijfel je? Uiteraard helpen wij je graag met professioneel advies.

Permanent krullen voor zowel vrouwen als mannen

Het permanent is zeker niet alleen voor vrouwen! Een permanent zetten bij mannen is dan ook razend populair. Helemaal ook niet zo gek, want het is nu eenmaal heel erg mooi zo’n mooie bos met krullen. Ben je dus een man of vrouw en ben je op zoek naar een kapper die je kan helpen met het permanent krullen van je haar in Groningen? Maak online een afspraak of kom gezellig langs!

Permanent krullen verzorgen

Het zetten van permanente krullen is natuurlijk een aardige verandering voor je haar. Het is dus belangrijk je haar en permanent goed te verzorgen. Niet alleen voor het herstel van je haar, maar ook voor het behoud van je krullen. Wil je je permanent verzorgen, maar weet je niet hoe? Hieronder een paar tips voor het verzorgen van je permanente krullen:

  • Heb je net een permanent in je haar? Raak je haar dan niet te veel aan op het begin. Gun je haar de eerste 24 tot 48 uur rust
  • Was je haar de eerste 24 tot 72 uur niet! Het is aan te raden je haar zo droog mogelijk te houden
  • Laat je haar lekker los hangen
  • Verf je haar niet
  • Was je haar met speciale permanent producten
  • Was je haar elke week, ook met conditioner
Permanente krullen Groningen

Tarieven permanent krullen Groningen

Benieuwd naar onze tarieven? Hieronder vind je een handig overzicht van onze prijslijst per behandeling. Wel zo handig dachten wij!

Over Petra’s HAAR Familie

Petra’s HAAR Familie is een gezellige en sfeervolle kapperszaak gelegen aan het Linnaeusplein 1, nabij het centrum van Groningen. Eigenares Petra Veeninga is in 2016 begonnen met haar zaak in Groningen na jarenlange ervaring in de kapperswereld. Samen met haar dochter verzorgt zij van dinsdag tot en met zaterdag de haren van klanten in en rondom Groningen. Bij Petra’s HAAR Familie kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een groot aanbod aan verschillende behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor krullen knippenbruidskapsels, permanent, hair weaves, haar verven en kinderen knippen.  Meer weten over Petra’s HAAR Familie? Lees nu meer over misschien wel de beste kapper van Groningen!

Zwart krullend

Permanent krullen laten zetten in Groningen?

Met permanente krullen zorg je voor prachtige natuurlijke krullen. Al jaar en dag zetten wij prachtige permanenten bij onze klanten. Wil je nu ook permanente krullen laten zetten in Groningen? Maak dan eenvoudig online afspraak, neem contact op of kom gezellig langs bij onze kapsalon aan het Linnaeusplein 1, dichtbij het centrum van Groningen.