Het team

Over ons

Hoi allemaal ,

Mijn naam is Petra en samen met mijn oudste dochter Chemene run ik Petra’s HAAR Familie. Ik ben in oktober 2016 in Groningen begonnen en heb daarvoor 11 jaar ambulant gewerkt in de kapperswereld. Na deze 11 jaar vond ik het wel weer eens tijd om een eigen plek te hebben. En voilà, Petra’s HAAR Familie was geboren.

Onze kapsalon is een gezellige kapsalon aan het Linnaeusplein 1 in Groningen, dichtbij het centrum. Hier kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor de mooiste kapsels. Van trendy tot klassiek en van jong tot oud. Wij zijn gespecialiseerd in bruidskapsels, krullen knippen, kleuren, hair waves, permanent en herenkapsels.

Onze ambitie is om de beste en leukste kapper van Groningen te zijn. Om dit waar te maken kunnen we natuurlijk niet stilzitten. Naast onze werkzaamheden blijven we ons dan ook bijscholen met cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends.

Ben je op zoek naar een goede en gezellige kapper in Groningen? Wij helpen je graag verder tegen een eerlijke prijs. Maak nu erg eenvoudig online een afspraak, neem contact op of kom gezellig langs!